Het vinden van een geschikte aannemer

Je besluit om jouw bedrijfspand te verbouwen. Dan moet je op zoek naar een geschikte aannemer. Het aanbod is groot. Toch is het niet eenvoudig om een geschikte aannemer te vinden. Omdat aannemer geen beschermd beroep is, mag iedereen zich aannemer noemen.  Waar vind je een ervaren aannemer? Die vind je door te kiezen voor een Bouwgarant aannemer. Een aannemer die zich zo mag noemen is een aannemer die beschikt over de juiste diploma's, verzekeringen en registraties. Bovendien beschikt deze aannemer over minimaal twee jaar ervaring. Ook jij kunt geholpen worden met het vinden van de juiste aannemer.

Een bij Bouwgarant aangesloten aannemer

Waarom kiezen voor een bij Bouwgrant aangesloten aannemer? Deze aannemer beschikt niet alleen over de benodigde vaardigheden en ervaring. Hij is ook getest op zijn financiële achtergrond. Je weet dus zeker dat deze aannemer kredietwaardig is. Kies je voor een bij Bouwgarant aangesloten aannemer? Dan weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. BBAN kan jou helpen bij het zoeken naar een geschikte aannemer. Aan de  bij BBAN aangesloten aannemers worden allerlei aanvullende eisen gesteld. Bij verborgen gebreken en andere financiële risico's ben je daarom altijd ingedekt.

Kiezen voor kwaliteit en veiligheid

Besluit je om te kiezen voor een bij bouwgarant aangesloten aannemer. Je kunt dan onder andere aanspraak maken op de nieuwbouwgarantie en verbouwgarantie. Stel je hebt een BouwGarant Verbouwgarantie certificaat afgesloten. Dan ben je ingedekt tegen allerlei financiële gevaren, zoals bijvoorbeeld de gebreken naar aanleiding van een verbouwing. Heb je een nieuwbouw garantie afgesloten? Dan ben je gedekt tegen allerlei onvoorziene kosten, zoals gebreken of een faillissement van de aannemer. Kiezen voor een bij Bouwgarant aangesloten aannemer is dus kiezen voor kwaliteit en veiligheid. Stel er ontstaan, ondanks het feit dat je een beroep kunt doen op de nieuwbouwgarantie of verbouwgarantie, toch problemen? Dan kan er door jou een beroep worden gedaan op de Geschillencommissie. Wellicht heb je hulp nodig bij dit proces van klachtenregeling. Desgewenst kan BBAN jou bijstaan. Je bent dus beschermd tegen onverwachte problemen.

 

Het vinden van een geschikte aannemer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven