Populaire kleuren voor het interieur

Ons interieur verandert voortdurend. Niet alleen met de populaire trends van het moment, maar ook met onze verschillende levensfases. Denk bijvoorbeeld aan wanneer er een kindje word geboren. Dit alles kan het lastig maken om een vaste stijl aan te houden. Je wilt immers graag de perfecte balans tussen jouw persoonlijke smaak, en de moderne trends zien te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie kleuren die we veel in de moderne interieurs terugzien. En blijf je twijfelen? Dan kun je altijd de binnenhuisarchitect in Amsterdam om hulp vragen.

Wit

Wit blijft één van de meest populaire kleuren voor interieurs. Dit komt niet alleen door de rust die wit uitstraalt, maar ook door de neutraliteit. Door je muren wit te schilderen, creëer je eigenlijk een blank canvas. Dit betekent dat je helemaal kunt uitpakken met muurdecoraties of de kleuren in je meubels. Wit hoeft overigens allang niet meer spierwit te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld ook ijswit, wat meer naar een lichte blauwtint neigt. Of ivoor wit; met een ietwat gele ondertoon.

Okergeel

Okergeel is één van de meest sprekende en populaire kleuren van dit moment. En dat is niet voor niets. Okergeel is namelijk een warme tint, die zorgt voor een prettig en huiselijk gevoel. Dit betekent overigens niet dat je deze kleur op een hele muur moet aanbrengen. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen om de kleur alleen te laten terugkomen in bijvoorbeeld de meubels. Wat je ook kiest, de toevoeging van okergeel aan je interieur zorgt voor een warm en huiselijk gevoel.

Zwart

Sommige mensen zullen nu schrikken, maar toch is zwart een zeer gewilde kleur voor je interieur. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar de vele industriële meubels, die zijn uitgevoerd met zwart of donker metaal. Deze donkere kleuren brengen een stoere look met zich mee, en zijn de perfecte fundatie voor de rest van je interieur. Durf je het aan? Dan is het natuurlijk ook superstoer om een hele wand zwart te verven.

Populaire kleuren voor het interieur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven