Populaire trends voor je interieur

 

Of je nu je muren wilt gaan verven, of op zoek bent naar andere meubels: het veranderen van je interieur is een grote stap. Vaak is het een keuze waar je jarenlang aan vastzit, en die je niet zomaar kunt terugdraaien wanneer het niet zo goed uitpakt. Daarnaast moet je de perfecte balans zien te vinden tussen functionaliteit, en jouw eigen persoonlijke smaak in meubels. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij drie populaire interieur trends voor je op een rijtje gezet. Twijfel je toch nog? Dan kun je altijd een interieurontwerp in Zwolle laten maken.

Gekleurde stoelen

Één van de populairste trends van dit moment, zijn de gekleurde stoelen. Deze trend is ooit ontstaan binnen de comfortabele loungestoelen, maar inmiddels kun je de trends ook terugvinden bij de eetkamerstoelen en zelfs in de nodige bureaustoel. Een gekleurde stoel in je interieur geeft niet alleen een speelse sfeer mee aan de ruimte, maar kan de neutrale kleuren ook breken. Gekleurde stoelen zijn tegenwoordig te vinden in veel verschillende designs, zodat je een stoel kunt kiezen die helemaal bij je past én die lekker zit natuurlijk.

Het gebruik van licht

Licht is in iedere woning van groot belang, maar helaas zijn niet alle huizen van nature uitgerust met grote ramen. Gelukkig kun je natuurlijk licht simuleren door mooie, grote lampen aan te brengen in donkere ruimtes en hoeken van het huis. En dit hoeven geen saaie, onopvallende lampen te zijn. Integendeel. Kies juist voor opvallende, designer lampen die ook een modern tintje toevoegen aan de kamer.

Witte muren

Door de muren in je huis wit te schilderen, creëer je eigenlijk een blank canvas. Interieurontwerp in Zwolle kan je vervolgens helpen bij het invullen van dit canvas. Bijvoorbeeld met schilderijen, muurdecoraties of de kleuren van je meubels. Daarnaast is wit natuurlijk ook een kleur die rust en neutraliteit uitstraalt, wat ervoor zorgt dat je huis een oase van kalmte en ontspanning kan bieden. Wat wel fijn is na bijvoorbeeld een dag hard werken!

Populaire trends voor je interieur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven